Pla Desenvolupament Europeo






PLA DE DESENVOLUPAMENT EUROPEU

En el curs 2014-15el CEIP MAX AUB, en un esforç per renovar-se e innovar les línies metodològiques es va introduir en la plataforma educativa europea eTwinning un camí de treball conjunt amb altres centres europeus que va incloure la formació d’ una comissió per al seguiment de diversos projectes. Al llarg d’ aquests 4 anys hem coordinat o participat en 9 projectes eTwinning i hem portat a terme la sol.licitud de diversos projectes Erasmus +.

Per tota aquesta tasca, el present curs escolar hem aconseguit dos grans objectius:
-El guardó de “ Centre eTwinning “ per als dos propers cursos.
- Concessió de la nostra sol.licitud d’ un projecte Erasmus+ KA1 que té com a títol:
“ Rept 2020: Internacionalització i bones pràctiques educatives”.
En ella pretenem afiançar la qualitat de l’ ensenyament en el nostre centre atenent a les necessitats educatives del nostre alumnat com es planteja en la “ Estratègia Europa 2020 “.

Això suposa:
1- Respondre als reptes de la "Estrategia Europa 2020" relatius a l’àmbit d’Educació com és el seu suport a programes de mobilitat i aprenentatge del professorat per a l’intercanvi de bones pràctiques educatives.
2- Major internacionalització i dimensió europea del centre.
3- Intercanvi de bones práctiques i innovació educatives en Metodologies de l’ensenyament de llengües per a afavorir l’aplicació de la Llei del Plurilingüisme
4- Atenció a la diversitat de l’alumnat en ares d’una major equitat e inclusió.

L’ impacte que es pretén aconseguir és el següent:
1. En les organizatcions participants es consoliden les relacions del centre amb altres centres i institucions europees, contribuïnt a la internacionalizatció. Això pot suposar a mig i llarg termini la realització i participació en altres activitats i projectes de col.laboració amb centres a nivell europeu.

2. Els docents milloren les seues competències en llengües i cultura europees, adquireixe n coneixements sobre noves tecnologies de l’aprenentatge de llengües i d’ àrees artístiques i culturals. Aquest incideix en una millora de la qualitat de la pràctica docent mitjançant les activitats de difusió a la resta del claustre.

3. L’ alumnat es beneficia de l’aplicació de metodologies més innovadores i motivadores de l ‘aprenentatge de l’anglés i altres árees relacionades, el que suposa a llarg termini una millora de la qualitat de l’ ensenyament del centre a nivell general.

4. La resta de la Comunitat Educativa i famílies són informades mitjançant la pàgina WEB del centre i de circulars informatives.

No hay comentarios:

Publicar un comentario